Verwijsadressen

Indien je op zoek bent naar verwijsadressen van erkende schematherapeuten kan je hier onze zoekmodule raadplegen.

ALGEMEEN

De schematherapeuten die in onderstaande lijst werden opgenomen, zijn allen erkend door onze vereniging en beschikken dus over de vereiste opleidingsvoorwaarden. Heb je graag meer informatie over wat deze voorwaarden precies zijn en wat de verschillen in erkenningsniveau omvatten (bijv. aspirant, junior, senior, …), klik dan hier.

Graag merken wij op dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de juistheid van de gegevens die door de therapeut in kwestie ingevoerd werden en dat wij ook niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor daden of  ‘fouten’ van de therapeut. In geval van klachten kan je je tot de beroeps- of therapievereniging richten waar de therapeut toe behoort.


GEBRUIK

Je kan deze zoekmodule op de volgende manier gebruiken:

  • Gebruik de zoekfunctie om te zoeken op naam, provincie, erkenningstype (bijv. opleidingsniveau of supervisor), doelgroep en/of aanbod.
  • Gebruik de tabellen om de lijst alfabetisch te sorteren.
  • Klik op de naam van de schematherapeut om diens individuele praktijkfiche te raadplegen of (indien je zelf de schematherapeut bent) je praktijkfiche te updaten.

Bij de setting wordt onderscheid gemaakt tussen ambulant, dagbehandeling en residentieel:

  • Ambulant betekent dat je behandeltraject bestaat uit losse consultaties (bijv. 1x per week of 1x per 2 weken een uurtje)
  • Dagbehandeling betekent dat je behandeltraject bestaat uit 1 tot meerdere voltijdse dagen per week zonder overnachting
  • Residentieel betekent dat je behandeltraject bestaat uit een opname (5 tot 7 dagen per week, met overnachting in de kliniek)


REGISTRATIE VAN VERWIJSADRESSEN

Enkel ingelogde schematherapeuten kunnen één of meerdere verwijsadressen registreren. Om je in te loggen klik je op het kruisje in de linkerbovenhoek. Je verwijsadres verschijnt pas online nadat deze door ons gevalideerd werd. Hiervoor hanteren we een doorlooptijd van enkele weken.

Indien je je verwijsadres later wenst aan te passen, dan kan je dit doen door op je naam te klikken in de verwijslijst en vervolgens de link in je individuele therapeutenfiche te volgen.  Ook na een aanpassing van je verwijsadres hanteren wij eenzelfde doorlooptijd.

Registreer hier je eigen verwijsadres

Klik op de naam van de schematherapeut om diens individuele praktijkfiche te raadplegen of (indien het je eigen verwijsadres betreft) deze te updaten.

Naam schematherapeutNaam praktijk/organisatieBasisdiplomaErkenningStadProvincie
Naam schematherapeutNaam praktijk/organisatieBasisdiplomaErkenningStadProvincie