Beste collega schematherapeut,

Schematherapie maakt de afgelopen jaren wereldwijd een razendsnelle ontwikkeling door. Nadat de effectiviteit van schematherapie voor de behandeling van Borderline persoonlijkheidsstoornis werd beschreven in 2006, zijn er inmiddels diverse behandelstudies gedaan én lopende. Ook wordt er steeds meer onderzoek gedaan naar de werkende mechanismen van schematherapie.

De Internationale Vereniging voor Schematherapie (ISST) zorgt ervoor dat deze groeiende kennis, inzichten en klinische ervaringen worden uitgedragen naar schematherapeuten over de hele wereld. Naast het tweejaarlijkse wereldcongres organiseert de vereniging ook een keer per twee jaar een Summerschool. Dat is een congres van kleiner formaat waarin vooral interessante workshops worden aangeboden. Dit jaar vindt de Summerschool plaats op 8-10 juni 2017 in het prachtige Barcelona.

Als Vice President van de ISST wil ik jullie van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze Summerschool! Er is een ruime keuze in leerzame workshops, bijvoorbeeld, schematherapie bij kinderen en adolescenten, schematherapie voor echtparen en in relaties, of verdieping in het gebruik van Imaginatie met rescripting.

Neem deel en stel je eigen pakket samen van 3 eendaagse workshops met bekende internationale schematherapeuten als Jeffrey Young en Wendy Behary!

Register tot 30 april om gebruik te kunnen maken van de vroegboek korting. Voor ISST leden is registratie 300 euro, voor niet-leden zijn de kosten 375 voor een driedaags programma.

Zie hier een uitgebreidere beschrijving van het programma: http://www.schematherapysociety.org/2017-ISST-Summer-School

Hopelijk tot ziens in Barcelona!
Remco van der Wijngaart,
Vice President Internationale Vereniging voor Schematherapie (ISST)