NOOT:
Deze kalender geeft enkel de workshops en cursussen weer die door Schematherapie Vlaanderen worden georganiseerd of gegeven, alsook de grote ISST en Vlaams-Nederlandse congressen. Voor overige (internationale) opleidingen verwijzen we je graag naar de website van de ISST en de Nederlandse Vereniging voor Schematherapie.

 

Laden Evenementen

Ben je opgeleid in schematherapie, maar heb je graag nog wat ondersteuning bij je werk? Loop je vast met een bepaalde casus? Worstel je nog met een bepaalde techniek of heb je andere vragen waar je mee zit? Schrijf je dan in voor groepssupervisie!
Omwille van corona werd deze supervisiedag verplaatst van mei 2020 naar november 2020! Extra deelnemers kunnen nog steeds aansluiten.

WAT?
Op maandag 9 november 2020 gaat onze vierde supervisiedag door. We verdelen de groep in kleine groepjes met elk een individuele supervisor. Zo komt iedereen aan bod en is er voldoende tijd om met jouw casus aan de slag te gaan. Daarnaast steek je ook veel op van de casussen van de overige groepsgenoten.

HOE?
We vertrekken vanuit het modusmodel en de geschonden basisbehoeften van jouw cliënt. We denken met je mee ten aanzien van de aanwezige schema’s en modi, de therapiedoelen en de gewenste therapeutische houding. Daarnaast oefenen we met behulp van rollenspelen ook met specifieke technieken zoals reparenting, grenzen stellen, stoelendialogen, imaginatie-oefeningen, … en andere zaken waar je mogelijks mee worstelt. Er is tot slot ook ruimte om in te gaan op eventuele tegenoverdracht die meespeelt vanuit je eigen schema’s.

VOOR WIE?
Onze supervisiedag staat open voor deelnemers die een 25-uurs cursus schematherapie gevolgd hebben in België of Nederland of deel hebben genomen aan onze competence based training in 2017.

FORMULE?
Je kiest zelf of je er een hele dag of een halve dag bij wilt zijn en betaalt zodoende voor 1 of 2 dagdelen (120 euro of 240 euro). Kies je voor een hele dag, dan vragen we je om zelf je lunch te voorzien.

TIJDSTIP?
Voormiddag: 10.00u-13.00u
Namiddag: 14.00-17.00u

LOCATIE?
Geuzenhuis te Gent
Kantienberg 9
9000 Gent

Online inschrijven via https://forms.gle/VaLw6t9xU8on1FnM6

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. Dit kan op het nummer BE02 0689 0462 3340 op naam van Schematherapie Vlaanderen vzw, Winterstraat 58, 3201 Langdorp met ‘naam + supervisiedag Gent 2020’ als vermelding