NOOT:
Deze kalender geeft enkel de workshops en cursussen weer die door Schematherapie Vlaanderen worden georganiseerd of gegeven, alsook de grote ISST en Vlaams-Nederlandse congressen. Voor overige (internationale) opleidingen verwijzen we je graag naar de website van de ISST en de Nederlandse Vereniging voor Schematherapie.

 

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wil je weten hoe je schematherapie kan gebruiken bij kinderen, jongeren en hun ouders? Op 4 mei geeft Mieke Boots een kennismakingsdag schematherapie voor deze doelgroep. Aan de orde komt hoe je op een creatieve manier schemamodimodel kan gebruiken bij kinderen/jongeren en hun ouders. Daarnaast worden een aantal technieken geoefend, die je kan gebruiken na afloop van de dag. Het gebruik van materiaal en creativiteit spelen daarin
een belangrijke rol.

DOELGROEP:
Doelgroep is klinisch psychologen, klinisch orthopedagogen en psychiaters die bij voorkeur een basisopleiding schematherapie hebben gevolgd. Je bent ook welkom als je de basisopleiding nog niet hebt gevolgd. We vragen je dan de literatuur rond schema’s en modi door te nemen (eventueel op te vragen mieke.boots@schematherapievlaanderen.be). Hier gaan we kort op in om dan de nadruk te leggen op ervaren en oefenen.

KOSTPRIJS:
125 euro voor leden
145 euro voor niet-leden
lunch inbegrepen

LOCATIE:
Capucienenklooster te Aarschot
Stadspark 1, 3200 Aarschot

Online inschrijven via https://forms.gle/3go9pxmjo4Jxz4Mv5
Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. Dit kan op het nummer BE02 0689 0462 3340 op naam van Schematherapie Vlaanderen vzw, Winterstraat 58, 3201 Langdorp met als vermelding ‘naam + workshop kind en jeugd’. Nadien ontvang je van ons een betalingsbewijs voor je boekhouding.