NOOT:
Deze kalender geeft enkel de workshops en cursussen weer die door Schematherapie Vlaanderen worden georganiseerd of gegeven, alsook de grote ISST en Vlaams-Nederlandse congressen. Voor overige (internationale) opleidingen verwijzen we je graag naar de website van de ISST en de Nederlandse Vereniging voor Schematherapie.

 

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 20/10/2020 gaat onze algemene ledenvergadering (AV) door gevolgd door een avondlezing over schematherapie bij partnerrelaties

Door corona werd besloten om onze AV dit jaar uit te stellen naar het najaar. Recent hebben we ook besloten om dit jaar voor een online variant te kiezen aangezien op dit moment helaas code rood geldt voor de eerder geplande locatie (cf. Brussel). Dit maakt ons enthousiasme er echter niet minder om en we zien er naar uit om jullie allen online te mogen ontmoeten!

De avond begint met de AV waar we onze leden inzicht geven in het reilen en zeilen van de vereniging het afgelopen jaar en wat we voor het komende jaar weer op de planning hebben staan. Na de AV is er aansluitend nog een avondlezing voorzien die zowel door leden als niet-leden en schematherapeuten als niet-schematherapeuten gevolgd kan worden. Dit jaar zal onze lezing gaan over schematherapie bij partnerrelaties. Wil je weten wat de mogelijkheden en specificiteiten van schematherapie bij deze doelgroep zijn? Kom dan zeker eens luisteren. Onze eigen Paul Schobre vertelt er je alles over!

PRIJS:
Gratis voor leden
25,00 euro voor niet-leden   

TIJD:
De AV gaat door van 18.30u tot 19.30u.
De avondlezing gaat door van 19.30u tot 21.00u

LOCATIE:
Online via Zoom (je ontvangt van ons tijdig een link)

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling (indien van toepassing). Dit kan op het nummer BE02 0689 0462 3340 op naam van Schematherapie Vlaanderen vzw, Winterstraat 58, 3201 Langdorp met vermelding van je naam en het onderwerp (bijv. ‘naam + AV en avondlezing’). Nadien ontvang je van ons je inschrijfbevestiging en betaalbewijs.

Je kan je inschrijven via deze link.