Met een volledig nieuw jaar voor de boeg kijken we terug op 2018 waarin we onze eerste basiscursus te Aarschot gestart zijn die inmiddels bijna afgelopen is, de voorbereidingen voor onze tweede basiscursus in Gent die in februari zal starten (inmiddels volzet!), het internationale schematherapiecongres dat dit jaar in Amsterdam door ging en onze eigen algemene vergadering met een lezing over schematherapie bij suïcidaliteit.

Voor 2019 hebben we het volgende voor jullie in petto:

Net zoals het afgelopen jaar zullen we ook dit jaar weer basiscursussen schematherapie organiseren in Aarschot (september 2019) en in Gent (februari 2020). Onze leden die reeds een basiscursus gevolgd hebben, kunnen op 22 maart 2019 deelnemen aan onze eerste supervisiedag in Aarschot en op 3 juni 2019 in Gent. Tot slot mag ook onze eigen algemene vergadering niet vergeten worden die dit jaar op 22 mei zal doorgaan en opnieuw van een boeiende lezing vergezeld zal worden. Alle concrete info en inschrijfmogelijkheden zal via onze website en social mediakanalen bekend gemaakt worden, dus hou deze zeker in de gaten!

Vergeet ook zeker niet je lidmaatschap voor 2019 te vernieuwen. Het lidgeld bedraagt nog steeds 25 euro voor geïnteresseerde leden of aspirant schematherapeuten en 50 euro voor junior, senior en supervisor schematherapeuten. In ruil daarvoor krijg je korting op onze workshops, gratis toegang tot de avondlezing op onze AV, de exclusieve toegang tot onze supervisiedagen en de mogelijkheid om je schematherapiepraktijk op onze website te vermelden. Meer info over de verschillende toelatingsvoorwaarden per type lidmaatschap vind je op https://schematherapievlaanderen.be/lidmaatschap/
Je mag je bijdrage storten op rekening BE02 0689 0462 3340 met vermelding van je naam en de mededeling ‘lidgeld 2019’.

Wij wensen jullie allen een sprankelend nieuw jaar toe!

Hartelijke groeten,

Els, Fanny, Griet, Mieke, Sophie, Paul en Wouter