Het Vlaams register

Indien u op zoek bent naar verwijsadressen van erkende schematherapeuten kan u hier onze zoekmodule raadplegen. Meer informatie over de erkenning als schematherapeut vindt u hier.

Graag vermelden wij dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de juistheid van de gegevens die door de therapeut in kwestie opgegeven werden en dat we niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor daden of  ‘fouten’ van de specialist. Wel zijn alle geregistreerde schematherapeuten dankzij hun erkenning door hun beroeps- of therapievereniging gebonden aan het naleven van een beroepscode. In geval van klachten kan u zich dan ook tot deze verenigingen richten.

Gebruik de zoekfunctie om te zoeken op naam, provincie, erkenningstype (bijv. opleidingsniveau of supervisor), doelgroep en/of aanbod. Gebruik de tabellen om de lijst alfabetisch te sorteren. Klik op de naam van de schematherapeut om diens individuele praktijkfiche te raadplegen.

Zoekmodule

Registreer hier je verwijsadres
Gelieve deze registratieknop voorlopig nog niet te gebruiken, aangezien de juiste login-procedure nog gekoppeld moet worden! Verder is de onderstaande lijst nog niet volledig op dit moment.
Naam schematherapeutBasisdiplomaErkenningStadProvincie
Naam schematherapeutBasisdiplomaErkenningStadProvincie