NOOT:
Deze kalender geeft enkel de workshops en cursussen weer die door Schematherapie Vlaanderen worden georganiseerd of gegeven, alsook de grote ISST en Vlaams-Nederlandse congressen. Voor overige (internationale) opleidingen verwijzen we je graag naar de website van de ISST en de Nederlandse Vereniging voor Schematherapie.

 

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ben je opgeleid in schematherapie, maar heb je graag nog wat ondersteuning bij je werk? Loop je vast met één bepaalde casus? Worstel je nog met een bepaalde techniek of heb je andere vragen waar je mee zit? Schrijf je dan in voor supervisie!

Op 22 maart 2019 geven wij onze eerste groepssupervisiedag om tegemoet te komen aan de nood aan supervisie. We verdelen de groep in kleine groepjes met elk een individuele supervisor. Zo komt iedereen aan bod en is er voldoende tijd om met jouw casus aan de slag te gaan. Daarnaast steek je ook veel op van de casussen en vragen van de overige groepsgenoten.

WAT?
Je kiest zelf of je er een hele dag of een halve dag bij wilt zijn. Kies je voor een hele dag, dan vragen we om zelf je lunch te voorzien. De kostprijs is 120 euro per dagdeel. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. Dit kan op het nummer BE02 0689 0462 3340 op naam van Schematherapie Vlaanderen vzw, Winterstraat 58, 3201 Langdorp met ‘naam + supervisiedag’ als vermelding.

HOE?
Ter voorbereiding van de supervisie dien je op voorhand een casusconceptualisatie van je cliënt door te sturen, alsook enkele vragen waar je mee zit. Zo zijn zowel jij als wij goed voorbereid en zijn we zeker dat we je de dag zelf optimaal kunnen ondersteunen. Meer informatie hierover volgt nog!

VOOR WIE?
Onze supervisiedag staat open voor deelnemers die een 25-uurs cursus schematherapie gevolgd hebben in België of Nederland of deel hebben genomen aan onze competence based training in 2017.

Meer info vind je hier: supervisiedag

Inschrijven kan je hier: https://goo.gl/forms/dmlYE45elzpsaCla2